• knjigovodstvo u oblaku
Odaberite željene usluge

Odaberite željene usluge

Savjetujemo da kreirate korisnički račun i popunite podatke o Vašem poduzeću potrebne za izdavanje računa. Ukoliko kupnju izvršite kao gost molimo Vas podatke za račun navedite u napomeni.

Filtriraj prema kategoriji

Mjesečni paušal (osnovni)

Mjesečni paušal (osnovni)

Na navedenu naknadu ne naplaćujemo PDV. Odabrana količina predstavlja broj kalendarskih mjeseci za koje želite platiti uslugu (dodatno pojašnjenje u niže navedenoj napomeni). Ovaj paket usluga namijenjen je trgovačkim društvima (d.o.o. i j.d.o.o.), a sadrži sljedeće: • obračun plaće za 1 radnika • knjiženje do 50 izdanih i primljenih računa i druge slične dokumentacije ukupno tijekom jednog kalendarskog mjeseca • knjiženje izvoda po jednom transakcijskom računu u skladu s količinom dokumentacije uključenom u paket • obračun PDV-a • izrada prijave poreza na dobit i godišnjih financijskih izvještaja uključena je u mjesečnu naknadu ukoliko ste naš klijent na zadnji dan poslovne godine i ukoliko ste za predmetnu poslovnu godinu platili 6 i više mjesečnih paušala Potražite u našoj trgovini dodatne usluge kako biste proširili sadržaj osnovnog mjesečnog paketa ukoliko Vam usluge uključene u osnovni paket nisu dovoljne. U svakom trenutku, naknadno, možete dokupiti dodatne usluge ukoliko za time ukaže potreba. Napomene: Odabirom količine odabirete broj mjeseci za koje želite izvršiti plaćanje naknade. Primjerice, ukoliko odaberete količinu 2 tada naknadu plaćate za 2 mjeseca knjigovodstvenih usluga. Početak obavljanja usluga u pravilu je 1. dan mjeseca koji slijedi nakon mjeseca u kojem ste izvršili narudžbu i plaćanje (npr. od 1. ožujka ukoliko ste plaćanje izvršili u veljači) ili prema dogovoru. Iskoristite kodove za popust: * kod STARTUP25 - 25% popusta na sve usluge za novoosnovane tvrtke prilikom prvog plaćanja (u slučaju korištenja koda kod nekog od sljedećih plaćanja zamolit ćemo Vas za doplatu razlike u cijeni) * kod POPUST3 - 3 € mjesečnog popusta uz odabir pretplate na mjesečni paušal od 3 i više mjeseci * kod POPUST6 - 6 € mjesečnog popusta uz odabir pretplate na mjesečni paušal u trajanju od 6 i više mjeseci * kod POPUST10 - 10 € mjesečnog popusta uz odabir pretplate na mjesečni paušal u trajanju od 10 i više mjeseci

€199.00

BACKSOON UNSUBSCRIBED

Služimo se kolačićima.

Kako bismo optimizirali svoje mrežne stranice i poboljšali vaše iskustvo, služimo se kolačićima i drugim tehnologijama za praćenje aktivnosti. Saznajte više u našoj Obavijesti o kolačićima.

Dodatno, kolačićima možete upravljati ovdje.