P. Dragi knjigovođo4me! Možeš li mi molim te napisati što je Lana rekla o vama u ovom spotu ispod, brzo mi prođe pa ne vidim sve pročitati. Hvala ti! Slavoljub iz Pleternice

Dragi Slavoljube!

Lana kaže sljedeće:

"Obožavam svog knjigovođu4me, nevjerojatno jednostavno i brzo i lako i...ma to je - jednostavno super"

Kada pregledavaš video možeš ga jednostavno pauzirati u onom trenutku koji te posebno zanima tako da dovedeš pokazivač (kursor) na područje ekrana na kojem se video prikazuje, klikneš...i u miru pogledaš detalje koji te zanimaju.

Da si nas pitao, primjerice, bilo što vezano uz knjigovodstvo, poreze, doprinose, putne naloge...isto bismo ti tako ljubazno i jednostavno odgovorili na način da odgovor možeš odmah primijeniti u praksi :-)!

P. Jel mi može netko reći što zapravo moram učiniti da i ja napokon počnem živjeti u oblacima?

Ne moraš ništa više učiniti od toga da nam se javiš. Imaš na raspolaganju u tu svrhu konktakt obrazac ili chat.

Nakon što nas kontaktiraš dalje te mi uzimamo u mlin iz kojega izlaziš kao novi zadovoljni klijent knjigovođe4u :-)!

Bit će potrebno da potpišemo ugovor, a za prvu ruku dovoljno je da nas odabereš tako što ćeš nam lijepo mailom poslati info da si nas odabrao za knjigovođu4u. Za poslati nam potpisani ugovor imaš vremena 15 dana. Naravno, ugovor ćeš primiti od nas mailom, isprintat ćeš ga, potpisati i poslati nam ga u originalu. To je ujedno i sve što ćeš nam morati poslati u originalu.

Da napomenemo i to da ćemo u tih 15 dana normalno raditi kao da si nam ugovor poslao, a koristit ćeš sve usluge iz odabranog paketa. Ako se ipak predomisliš i zaključiš da ne želiš život u oblacima, slobodu i bezbrižnost, te odeš nekom drugom knjigovođi - nikom ništa, sve na račun kuće.

P. Može li neki Vaš jaran umjesto mene poći do kantonalnog poreskog ureda ovdje u nas i predati im prijavu i ako još nešto treba? Pozdrav od Atifa!

Dragi Atife, postaneš li naš klijent za tebe ćemo i na kraj svijeta ako treba!

Ipak, moramo te razočarati. Mi sve izvještaje i obračune radimo prema propisima Republike Hrvatske :-(, a sudeći po tome da tražiš nekoga tko će ići u kantonalni porezni ured pretpostavljamo da ti živiš u Švicarskoj :-)!

P. Nigdje nisi spomenuo moram li ja ići u poreznu nositi izvještaje ili ćeš i to ti obaviti?

Ups...zaboravili smo, sorry. Naravno da ćemo mi to sve riješiti, ti ćeš nam samo dati odgovarajuću punomoć.

Isto tako i sve izvještaje u FINA-u i prijave i odjave radnika možemo mi odraditi, također uz odgovarajuće punomoći dobivene od tebe.

Ako predavanje izvještaja i obračuna po punomoći koju nam daš nas ništa ne košta neće niti tebe koštati, ali ako mi moramo platiti zato jer zatupamo tebe tada ćemo ti naplatiti točno taj iznos koji mi platimo nekome. Primjerice, predavanje izvještaja i obračuna poreznoj upravi po punomoći koju dobijemo od tebe je besplatno, dok predavanje godišnjih financijskih izvještaja FINA-i mjesečno nama naplate 12,00 kn + PDV, pa onda i mi tebi (ili ti je možda draže ići sam u FINA-u :-)?).

P. Dragi Knjigovođo4me, što ti znači ta e-primopredaja? Je li to opet neka pevara i način da nam uzmu novce?

Kao prvo, ne boj se. Nitko ti neće uzeti novce jer je e-primopredaja u potpunosti besplatna.

Najlakše nam ju je opisati tako da ćeš doma primjerice izraditi izlazni račun i snimiti ga na svoj komp...i nema dalje jer se sve ostalo samo odradi.

Ali ne brini, jer sve ćemo ti objasniti postaneš li naš klijent.

P. Tata, jesi li kupio mami poklon za Vašu 100-mjesečnicu upoznavanja?

Jesam, ljubavi, kupio sam joj onaj zlatni lančić što smo ga zajedno birali ti i ja, vodim ju u kino i na večeru u...ali...što je sad to...ŽENO, OTKUD OVO PITANJE OVDJE #%$"!$%!!!#%"?